Over Jacqueline Boudens

Rond mijn twintigste woonde ik op een idyllische plek in Zuid-Frankrijk. Het was er stil en puur; het maakte dat ik me onderdeel voelde van de natuur. Ik leerde er veel en ging houden van de stilte en de schoonheid die daar was. Ook de eerste ervaringen met het zelf verbouwen van groente en alles wat daarbij hoort, maakte ik daar mee. Een stukje verstilling die ik daar had ervaren nam ik met me mee toen ik weer terugging naar Nederland.

Als jonge dertiger was er in die tijd vooral aandacht voor mijn dochters. Via hen kwam in aanraking met de antroposofie, schoolde me in het gedachtengoed van Steiner en voelde me binnen de antroposofie het meest aangetrokken tot de onzichtbare wereld van de natuurwezens. 

In 2012 begon ik aan een serieuze opleiding bij de Eco Intention van Hans Andeweg en Rijk Bols. Alles wat ik had ervaren, gevoeld en innerlijk geweten, viel daar op zijn plek.

Na heel wat omzwervingen belandde ik, samen met mijn partner, een paar jaar geleden in Oosterwold. Met al mijn ervaring in het groen en het energetisch werk waar ik me inmiddels in had bekwaamd, lijkt de tijd rijp om deze kennis over en uit te dragen.